.

DISTÀNCIA

Imagineu una Festa Major, una trobada de gegants o un correfoc mantenint la distància de 1,5-2 metres entre persones?

Una de les claus per combatre el coronavirus és la distància. Per responsabilitat, al 2020 ens hem vist obligats a cancel·lar tots els actes tal i com els coneixiem. A passar-nos a les xarxes socials i a mantenir el contacte entre els membres de la colla per whatsapp o al creuar-nos per el carrer.

Què ens depara el 2021? No ho sabem i estem plens d'incertessa. Ens haurem de reinventar? Serà un altre any en "blanc"? Tot dependrà de l'evolució de la pandèmia. Però sincerament esperem i desitgem tornar a omplir carrers de festa, alegria i cultura! 

.

MANS

Ens rentem les mans i superfícies quasi d'una forma malaltissa. Imprescindible per mantenir a ratlla el virus i reduir els riscos de transmissió. 

Els materials amb que estàn fets els gegants, les robes, etc. son delicats i no sabem bé com es veurien afectats per la continuada desinfecció amb productes de neteja. Tampoc veiem del tot clar com desinfectar entre portador i portador.

Quan puguem tornar a la normalitat haurem de veure còm actuar! 

.

.

MASCARETA

El tercer pilar d'aquest mantra. El complement que ens acompanya des de fa uns mesos i que ja portem a total normalitat. 

A l'estiu vam decidir fer-ne per els membres de la colla i donar així una opció més al look diari. Còmodes, segures i reutilizables.

.

QUÈ HEM FET?

.

.

XARXES SOCIALS

  • Timbalada popular a favor del personal sanitari #JOEMQUEDOACASA: Nyanyos i Cop de Cap

  • Trivial de Tota l'Endenga (varies setmanes)

  • Els nanos fan Tik-toks: per FM Camí, Nadal, etc. (varies setmanes): link · link

  • Seguiment i/o retransmissió dels pocs actes que s'han pogut fer durant les FM: flama canigó, ofrena MD Camí

  • Resum 2020

.

VIDEOS PER LA COLLA

.

.

ST. PERE 2020

Fem una pancarta ENDENGUERA per penjar al balcó

Vam enviar un tutorial a tota la colla per portar la Festa Major a casa i als carrers des del balcó de membres de la colla.  L'objectiu era amenitzar aquells extranys caps de setmana, que els xiquets i xiquetes (i no tan petits!) s'ho passessin bé fent-la i que servís per celebrar un St. Pere diferent. El dia de St. Pere s'etiquetàven les fotografies per compartir-ho a les xarxes socials.

Participació amb altres entitats en el vídeo Sant Pere 2020, on els xiquets i xiquetes es passaven un "cohet" fet per ells mateixos.

.

..+

  • Mascareta Tota l'Endenga i material per altres mesures de seguretat i higiene

  • Assaig Timbalers / gralles (quan les condicions epidemiològiques ho han permés i seguint els protocols de seguretat)

  • Manteniment dels Nanos

  • Manteniment de l'arxiu fotogràfic de la colla

.

-

.

.

Amb el suport de:

No et perdis res, seguint-nos a: