Grups de música

Els elements festius van necessàriament acompanyats de música i la colla gegantera disposa de diferents formacions per realitzar aquesta funció. Les gralles i timbals acompanyen de forma habitual als gegants de Cambrils. Per altra banda, els grups de percussió els Timbalers de la Farnaca i els Nyanyos són els encarregats de marcar el ritme a les bèsties de foc: la Farnaca i la Farnaqueta.

Nyanyos Timbalers

L’any 2015 la família de Cop de Cap va créixer al veure el naixement de la colla petita, els menuts però genials Nyanyos. Aquesta colla neix de la necessitat de formar un gran grup de menuts que domini les baquetes i l’art dels timbals amb gràcia i estil amb la intenció de ser el futur planter de la colla gran. Al poc temps de crear-se ja van començar a fer les primeres cercaviles a les festivitats de la vila de Cambrils. Son l’acompanyament musical de la Farnaqueta en les seves sortides.

.

L'any 2022, amb la constitució de Cop de Cap com entitat independent, els Nyanyos es queden a Tota l'Endenga.

Grallers i timbalers de Tota l’Endenga

Des del naixement de la colla, un grup de grallers i timbalers ha acompanyat els gegants en les seves actuacions. Per poder nodrir aquest grup, s'organitzen periòdicament cursos de gralla o de timbal, per crear un planter de grallers i timbalers que mai faltin per fer ballar els gegants.

Timbalers Farnaca

La Farnaca està ben acompanyada per un nombrós grup de timbals que marquen el ritme dels seus balls. L'acompanyen en totes les seves sortides i assagen un cop per setmana, tot i que intensifiquen els assajos a l'estiu quan es realitzen més sortides i s'acosta la data especial de la Nit del Foc i la Festa Major de la Mare de Déu del Camí on les actuacions són contínues i intenses.